Restaurangen byter ägare och de nya öppnar portarna första februari 2014. De börjar renovera och bo in sig redan första december. De som kommer att driva restaurangen är riktiga proffs under ledning av kocken Claes Grännsjö och sommeliern Alexander Bäckman. De jobbade tillsammans på stjärnkrogen Kock och Vin i Göteborg och sedan flyttade de upp till huvudstaden där Claes bossade på the Flying Elk och Alexander jobbade med sin egen vinfirma.
Konceptet blir en kvarterskrog med höga ambitioner.Vi kommer att jobba med och inspireras av hela världen och vill inte begränsa oss i råvaror eller intryck.Stilen på maten kommer vara väldigt blandad, det kan vara fine dining, street food, klassikt, och innovativt.Grunden i vårt koncept kommer att vara två trerättersmenyer, en som kommer att kosta 300 kr och en 400kr.Vi kommer även att han smårätter (snacks) som är tänkta att intas före middagen. Vi kommer dessutom att ha fler rätter att välja på utöver menyerna. I baren kommer det serveras snacks och lite matigare rätter.Vår ambition med restaurangen är att skapa en restaurang som ska tillhöra absoluta toppskiktet i Sverige.Det ska våra roligt, gott, prisvärt och intressant att komma till oss.Claes & Alexander
Varmt välkomna Nook, Claes och Alexander.
Johanna och Justus som äger och driver Aarts mat kommer att dyka upp på andra restauranger i stan och om något år hittar vi dem säkert i en egen restaurang igen. Vi önskar er lite lugn ett tag och ser fram emot att ta del av era framtida projekt!