Cirkuläret # 23 2024

🌻 Loppis 14 september
Lördag 14 september är det dags för vår årliga loppis på gården kl 11:00-16:00. Nytt för i år är att vi kör gemensamt med Klippgatan 18, Brf Kristallen. Vill du sälja? Anmäl intresse till loppis@ljuset.se. I år kan du även bjuda med en kompis som vill sälja med dig. Föreningen bjuder på kostnad för bord och fika.
🚲 Information om cykelförvaring
På höststädningen den 12 oktober kommer cyklar som saknar giltig dekal märkas upp för att senare rensas bort. För närvarande står det 2023 på giltiga tillstånd. Passa på och kom förbi expeditionen innan dess om du vet med dig att din cykel saknar detta.
🍂 Höststädning av gården 12 oktober
Välkomna till årets höststädning lördagen den 12 oktober kl 10.00-12.00. Höststädningen är ett bra tillfälle att lära känna dina grannar. Det kommer att bjudas på kaffe/te och smörgåsar. Vi är många som bor i Brf Ljuset och vi behöver hjälpas åt för att hålla ordning i våra gemensamma utrymmen. Under årets höststädning fokuserar vi på att:

– Rengöra och ställa in de målade utemöblerna samt caféborden för vinterförvaring
– Plocka skräp på gården
– Märka upp cyklar som saknar giltig dekal

Varmt välkomna!
♨️ Pågående värmeprojekt
Återigen vill vi passa på att tacka för ett bra samarbete så att arbetet med injusteringen av värmen fortlöper så smidigt som möjligt. Trots några dagars försening kan vi meddela att den övergripande tidsplanen ser ut att hålla. Vänligen håll koll på anslagen i er trappuppgång för fortsatt uppdatering.
Styrelsen önskar er en bra start på hösten!